Disclaimer

Mooie Kampeerplek stelt bezoekers in staat om eenvoudig de door hen gewenste informatie over campings en kampeerarrangementen van verschillende reisorganisaties te verkrijgen. De bezoeker kan de gevonden aanbiedingen onderling vergelijken en direct online boeken bij de betreffende reisorganisatie.

De inhoud van de Mooie Kampeerplek gepubliceerde pagina`s is afkomstig van derden. Mooie Kampeerplek is dan ook niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de content.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. De gebruikers van de website Mooie Kampeerplek doen dat geheel op eigen risico. Mooie Kampeerplek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele ontstane schade ontstaan door gebruik te maken van onze website.

De afhandeling van via Mooie Kampeerplek gevonden vakantie aanbiedingen komt geheel voor de verantwoording van de door de bezoeker geselecteerde aanbieder(s).

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt hiervoor gebruik maken van onze contactpagina.